Wednesday, July 14, 2010

Destinasi Bajet 2: Ep 1





DESTINASI BAJET

::Kali ni nak cerita pasal rancangan "Destinasi Bajet" by Qushairi Razali.Seronok sangat tengok dia pegi bercuti walaupun bajet ciput...hehehetapi quite interesting tau rancangan dia...walaupun bajet ciput tapi kitastill lagi leh bercuti....

::Hos akan diperuntukkan sebanyak rm300 untuk setiap destinasi dari pelbagai tempat/negeri termasuklah dari segi makan,tempat tinggal, membeli belah dan lain2. Hos juga akan menceritakan sedikit sebanyak tentang tempat yg dilawatinya..

::Kepada korang yang teringin nak bercuti tapi tak ada budget banyak,
leh tengok rancangan ni kat sini...


::First time tengok rancangan ni memang dah excited sgt nak pegi bercuti.RM300 boleh pegi mana2 je.yang penting kita pandai budget.. Link yang saya bagi tu ada banyak episod or tempat yang hos dah pergi antaranya Klang, Taiping Perak,Pulau Tioman, Kedah, Pulau perhentian, Sabah dan macam2 tempat2 lagi.Seronok sangat tengok Qushairi pegi melancong.

::Link ni untuk "Destinasi Bajet 2"..Semua ada 13 episod.Maknanya ada13 tempat yang best2 Qushairi pegi..Jom2 kita tengok Qushairi pegimacam2 tempat.


*pixs by Mr Google ngehngeh...



video




2 comments:

  1. farha..mmg bole jadikan panduan kan..bestnya jalan2..

    ReplyDelete
  2. best gile kak ryna...tggal ada ongkos je trus jln hahaha

    ReplyDelete